MARDİN / ARTUKLU - Noter Cevdet Altun Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenimiz

Nis

Deneme sınavında ilk üçe girenler, yüzme dalında başarı gösterenler ve masa tenisinde derece yapan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında masal okumaları etkinliği

8/A sınıfı öğrencileri ile iftar yemeğimiz

Mrt

18 Mart Şehitler Günü ve #ÇanakkaleZaferi 'nin 109. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz  programımız

Mrt

A şubesi  ögrencilerinin velileri ile Arcımboldo sanatı(tabak süsleme sanatı) etkinliği

Mrt

Mustafa Kemal Atatürk: Benim bu milletten daima hatırlamasını istediğim vecizeler, işte bunlardır, demiştir

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinliği

Mrt

1. Okul sporları satranç turnuvasında yıldızlar genel kategori de il 2. ve 3. sü yıldız kızlarda il 4. sü olduk.

Pera3D çizim programları

Mrt

İlçe Milli Eğitim müdürümüz M.Emin Duyan'a kadınlar günü mesajı için ve okul müdürümüz Nigar Köçer'e kahvaltı için teşekkür ederiz.Tüm kadınlarımızın, Kadınlar Günü kutlu olsun

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri,anlat bakalım etkinlikleri

Okulumuz öğrencileri Satranç turnuvası küçükler(7-12 yaş ) il dördüncüsü oldu.️

Şbt

Okulumuzun fen bilgisi öğretmeni esen sultan kasap "Nesnelerin Genleşmesi_Büzülmesi "deneylerini anasınıfı öğrencileri ile birlikte yaptı.

Şbt

Atletizm il yarışmalarında 6/D sınıfında Muhammed Durgan isimli öğrencimiz gülle atmada il 2. 'si , Göktuğ İnan 60 m koşuda il 3.'sü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Değerli velimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem veli toplantısına bekleriz.