MARDİN / ARTUKLU - Noter Cevdet Altun Ortaokulu

Mrt

Pera3D çizim programları

Mrt

İlçe Milli Eğitim müdürümüz M.Emin Duyan'a kadınlar günü mesajı için ve okul müdürümüz Nigar Köçer'e kahvaltı için teşekkür ederiz.Tüm kadınlarımızın, Kadınlar Günü kutlu olsun

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında deyimler ve atasözleri,anlat bakalım etkinlikleri

Okulumuz öğrencileri Satranç turnuvası küçükler(7-12 yaş ) il dördüncüsü oldu.️

Şbt

Okulumuzun fen bilgisi öğretmeni esen sultan kasap "Nesnelerin Genleşmesi_Büzülmesi "deneylerini anasınıfı öğrencileri ile birlikte yaptı.

Şbt

Atletizm il yarışmalarında 6/D sınıfında Muhammed Durgan isimli öğrencimiz gülle atmada il 2. 'si , Göktuğ İnan 60 m koşuda il 3.'sü olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Değerli velimiz 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem veli toplantısına bekleriz.

Şbt

Öğrencimiz Eymen Karasu okullar arası serbest 50 metre yüzme yarışmasında 3. olmuştur.

Okulumuz 5/D sınıfı öğrencisi Gamze Enes okul sporları kapsamında yüzme branşında iki dalda birincilik ve üçüncülük almıştır,kendisini tebrik ediyoruz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında anlat bakalım ve drama etkinlikleri

Şbt

TÜBİTAK bilim söyleşileri kapsamında okulumuzda 'Öğrenmenin Doğası ve Uzaktan Eğitim' konulu söyleşi düzenlendi.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri  kapsamında deyim ve atasözlerinin görselleştirilmesi

Sinema etkinliği

Mangala turnuvası

Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Yetenek sizsiniz yarışması